Beroepsopleidingen

Pegasus Astrologisch Advies is verbonden met de astrologische vakopleiding Anima Astrologiae. Het is mogelijk om vier verschillende opleidingen te volgen:

Klassieke uurhoekastrologie: het leren beantwoorden van vragen over alle mogelijke onderwerpen: relaties, werk, financiën, gezondheid,juridische procedures, verhuizingen, het weer enzovoort.

Medische astrologie: diagnose, prognose en behandelingsadvies (voeding en kruiden) leren opstellen met behulp van de horoscoop en traditionele medische principes.

Geboorte-astrologie: geboortehoroscopen leren analyseren op karakter, motivatie en het potentieel voor relaties, werk, etcetera. Voorspellingen doen over toekomstige ontwikkelingen.

Beginnerscursus: drie lessen zonder verdere verplichtingen voor mensen die nog niets van astrologie weten.

De opleidingen worden gegeven per e-mail of post. De begeleiding is zeer intensief en afgestemd op het individuele tempo en niveau, deze op de persoon gerichte aanpak is uniek in Nederland.

lees artikel » De astrologie van de roeping
lees artikel » Blinkend Uur-werk
lees artikel » Humorigheid
lees artikel » Temperament! Aardappelen tegen psychose

Contact

Pegasus Astrologisch Advies

Pegasus advies werd opgericht door Oscar Hofman die vier boeken schreef, over medische astrologie, vaste sterren en uurhoekastrologie en die zijn verschenen in zeven talen.

p/a Dr Bauerstraat 46
4205 KB Gorinchem

Tel: 0183-649405
E-mail: info@pegasus-advies.com