Kort geleden leek India het Coronavirus goed onder controle te hebben gekregen en werden er weer allerlei politieke en ook religieuze activiteiten toegestaan. Daarbij werden de Corona-regels niet meer gehandhaafd hele massa’s dompelden zich als vanouds onder in de Ganges, waarbij natuurlijk geen afstand werd gehouden. De terugslag liet niet lang op zich wachten, in korte tijd ontwikkelde zich een een enorme crisis-situatie met apocalyptische beelden van zelf gebouwde crematoria en grote massa’s doodzieke patiënten wachtend voor de ziekenhuizen.  

India is toch een land waarin de astrologie nog in hoog aanzien staat, hebben de politici geen astrologen geraadpleegd of niet naar ze geluisterd omdat het directe politieke gewin voorop stond?  Er zijn diverse manieren om astrologisch naar de ontwikkelingen in een land te kijken, je kunt bijvoorbeeld de radix van het land nemen, en dan de progressies, de solaren en de lunaren analyseren. Zoals altijd is bij het bekijken van de ontwikkelingen de context van groot belang en als er een pandemie gaande is zul je dus wel extra alert zijn.

Dan zou de solaar berekend op basis van de horoscoop van de onafhankelijkheid van het moderne India van de Engelsen toch minstens wat zorgen moeten hebben moeten baren. Was het al zover om het land op te gooien? Klik op de link hierboven om de geldige solaar te kunnen bekijken, deze loopt tot augustus dit jaar (radix India, 15 augustus 1947, 00:00, Dehli, hier niet afgebeeld). De Zuidknoop staat in de solaar op de Ascendant, het punt waar zeer pijnlijke offers zullen moeten worden gebracht, dat op zichzelf is al voldoende om niet al te optimistisch te zijn.  Astrologie kan dus heel nuttig zijn, ook voor politici!

De andere standen in de solaar bevestigen dat beeld, het MC specifiek het punt waar de regering wordt aangeduid staat op Vindemiatrix, de ster die te maken heeft met het prematuur oogsten wat grote negatieve gevolgen zal hebben. Deze ster waarschuwt voor zelfoverschatting, het idee dat je het  allemaal al weet zonder dat je je echt goed op de hoogte  hebt gesteld! Heer 10 valt via antiscion op de descendant, in oppositie met de Ascendant  ,een indicatie dat de regering het land kan schaden, het antiscion van Heer 10 valt op de Noordknoop die wat al te voortvarend kan maken.

Het beeld in het eerste huis is ook niet al te fijn, Heer 1/ Jupiter – India – staat er verzwakt bij, retrograde en in val. De Maan is Heer 8 van de dood  en valt via antiscion in oppositie met de zwakke Jupiter/ Heer 1, de Maan zelf staat in zesde huis van ziekte en op de machtige koininklijke Aldebaran die hem veel meer kracht geeft. Jupiter / Heer 1 staat conjunct het Pars Solis , de essentie van de vitale Zone-energie, die dus dan ook in oppositie komt met de Maan Heer 8 van de dood! Dat is ruim voldoende om het nog een tijd aan te kijken en vooral zo snel mogelijk het vaccinatietempo op te voeren.      

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *